!! Let op !! U moet de Google integratie module bezitten.

Het exporteren van het InstaWeb planbord zorgt ervoor dat het planbord zichtbaar is voor iedereen die de gegenereerde link importeert in zijn Google Agenda. Wees hiermee dus voorzichtig.

1. Ga naar de website admin.tradecom.be en ga naar 'Instellingen'
  2. Scroll naar beneden tot aan het blokje 'Google integratie'.
  3. Ga naar de 2e sectie 'Exporteer het planbord naar uw persoonlijke Google agenda'
  4. Druk op de roze knop om een nieuwe configuratie te exporteren.
  5. Vul de gevraagde informatie in
    “Aantal weken” staat voor het aantal weken in de toekomst u toont in Google. bv: Indien u 1 ingeeft, zullen in Google slechts de ingeplande opdrachten getoond worden vanaf vandaag tot en met volgende week.
  6. Druk op genereer link en kopieer de gegenereerde link.
  7. Ga naar Google Agenda en druk links onderaan op de “+ knop”, aangeduid in het geel.Graphical user interface

Description automatically generated
  8. Selecteer de optie “Via URL”.
  9. Kopieer de daarnet gegenereerde link in het veld en druk op toevoegen.
  10. Er zullen nu opdrachten verschijnen op de Google Agenda (de tekst wordt op dezelfde manier geconfigureerd als op het InstaWeb planbord).

Chart, table

Description automatically generated with medium confidence
  11. Vanaf nu bepaalt Google zelf wanneer deze synchronisatie verloopt. Onze ervaring leert dat dit tot 24 uur kan duren. Dit kan jammer genoeg niet door ons bepaald / versneld worden.