Het importeren van een Google Agenda zorgt ervoor dat alle ingeplande evenementen van die specifieke Google agenda getoond kunnen worden op het InstaWeb planbord.

Om dit te doen, moet je volgende stappen ondernemen.

1. Ga naar jouw Google Agenda en klik de agenda die je wilt exporteren (in het geel).
    Chart, waterfall chart

Description automatically generated
  2. Druk op de 3 bolletjes en selecteer “Instellingen en delen”.
  3. Scroll op deze pagina naar beneden en kopieer de in geel aangeduide link.
  4. Ga naar instaweb.tradecom.be en ga naar 'Instellingen'.
  5. Scroll naar beneden tot aan het blokje “Google Integratie”.
  6. Ga naar de eerste sectie 'Importeer Google Agenda’s op het planbord' en druk op de roze plus.
  7. Vul de gegevens in druk op 'Importeer agenda'.
    Text

Description automatically generated
  8. Indien u nu naar het planbord gaat, zal u zien dat de evenementen van de Google Agenda op het planbord staan.
    Graphical user interface, application

Description automatically generated
  9. Vanaf nu zullen de evenementen van de Google Agenda +- elke dertig minuten opgehaald worden.
    Er kan dus een vertraging van een uur zitten tussen het toevoegen in Google Agenda, en het zichtbaar komen in InstaWeb planning.