3.1 Exporteer artikel

Door te exporteren worden de artikels aangeleverd in een Excel-bestand. Dat Excel-bestand kan later opnieuw gebruikt worden om de artikels te importeren.

3.2 Importeer artikel

U kan een lijst importeren door op “Bestand kiezen” te klikken en de gewenste lijst op uw computer te selecteren.

Het bestand moet in een geformateerd Excel- bestand worden ingevoegd. Die is te downloaden via de gebruikershandleiding op de website. Het bestand moet van het type “.xls” of “.xlsx” zijn.

3.3 UBL downloaden

Als er een van-tot periode wordt ingevuld, kan u UBL-bestanden genereren en downloaden die u kan aanleveren bij uw boekhouder.