Huidige versie: 7.6

14-11-2023 - versie 7.6.1

• Koppeling met Brussels Gewest

11-09-2023 - versie 7.5.1

• Kleurindicatie in het attestenoverzicht of het attest met succes aan Veka werd afgeleverd.

04-09-2023 - versie 7.5

• Koppeling met Veka

01-08-2023 - versie 7.3.1

• De zoekfunctie van de planning is vereenvoudigd en toont u enkel de resultaten. De opdrachten worden niet meer gewoon uitgegrijsd op de planning.
  • Bij het aanmaken van een opdracht krijgt u nu een duidelijk overzicht als uw klant nog openstaande facturen heeft.
  • U kan nu een duidelijkere rapportage in Excel van de contracten (onderhoudsopvolging) exporteren.
  • U kan nu ook een interne memo op contractniveau toevoegen.
  • U kan via de knop ‘Update prijzen’ alle huidige prijzen van elk document/contract actualiseren.
  • In de geschiedenis van de administratieve documenten ziet u ook door wie een bepaalde actie is uitgevoerd.

03-07-2023 - versie 7.3

• Toevoegen waarschuwing bij een opdracht als een factuur vervallen is.
  • Toevoegen pop-up van de stock om nu ook artikels en locaties in een csv te krijgen.

29-03-2023 - versie 7.2

• Toevoegen groothandels Argoclima, Bosch, Frigro, Flexinox, Omniterm, Komfovent, Ventilair en Panasonic.

03-05-2022 - versie 6.7.0

• QoL (Quality of Life) verbeteringen
  • Artikels toevoegen op het opdracht creatie scherm
  • Aliasen toevoegen aan groothandel artikels
  • Aankoopprijzen toevoegen aan groothandel artikels
  • Zoekvelden op klant en installatie worden start en eind witruimte weg gelaten zodat het zoeken vlotter gaat
  • Vul cilinders hebben geen nood meer aan een terugname document om de status terug naar leverancier te verkrijgen
  • Bij het mailen van opdracht kunnen ook de foto's en sketch worden meegestuurd
  • Samenstellingen prijzen worden correct overgenomen.

05-04-2022 - versie 6.6.0

• QoL (Quality of Life) verbeteringen
  • Nieuw opdracht creatie scherm. (De mogelijkheid om opdrachten in te plannen zonder ze al door te sturen naar de technieker + extra informatie)
  • Gezamelijk factureren naar proforma
  • Navigeren naar contracten vanuit klant
  • Een opdracht kopieeren
  • Plannen van vrije afspraken op meerdere techniekers.

08-03-2022 - versie 6.5.8

• QoL (Quality of Life) verbeteringen (Versnelling planbord, versnelling crossreferentie,...)

01-03-2022 - versie 6.5.7

• QoL (Quality of Life) verbeteringen (Zoekfunctie op datum 'vandaag' verbeteren, betere artikel vertaling,...)

22-02-2022 - versie 6.5.6

• QoL (Quality of Life) verbeteringen (Interne memo aan een opdracht, enkel automatisch mailen naar uzelf en niet naar de klant,...)

15-02-2022 - versie 6.5.4

• Toevoegen groothandels Induscabel / Thercon / De Tandt / Dofny / Van Driessche / Dyka / Heytec

12-01-2022 - versie 6.5.0

• Toevoegen groothandels Lembreghts / Cebeo / Van Marcke
  • QoL (Quality of Life) verbeteringen

31-12-2021 - versie 6.4.0

• Aanpassing 6% vermelding op facturen
  • QoL (Quality of Life) verbeteringen

08-12-2021 - versie 6.3.0

• QoL (Quality of Life) verbeteringen

10-11-2021 - versie 6.2.0

• Cyberveiligheid
    1. Beter beveiligen van uw accounts tegen mogelijke cyber criminaliteit.
  • Samengestelde artikels
    1. Efficiënt documenten maken.

06-09-2021 - versie 6.1.0

• Opdrachten
    1. Print alle documenten van een opdracht vanuit de opdracht detailpagina
    2. Print alle documenten van een opdracht vanuit het opdracht overzicht
  • QoL (Quality of Life) verbeteringen

31-08-2021 - versie 6.0.0

• Opdrachtenpagina en opdrachtdetailpagina
    1. Met kleurenstatussen
    2. Nieuwe datumselectie met minder klikken
    3. Snelheid geoptimaliseerd
    4. Navigatie naar nieuwe opdrachtdetailpagina
    5. Administratief afwerken vanuit opdrachtdetail
    6. Eenvoudiger navigeren tussen alle schermen
    7. Rechtermuisknopfuncties
  • Certificaten pagina
    1. Overzichtelijker met iconen per type attest
    2. Nieuwe datumselectie met minder klikken
    3. Print in bulk (max per 10)
    4. 6% attesten in bulk te printen
    5. Rechtermuisknopfuncties •  InstaCool op de Website
    6. Overzichtelijkere koelgeschiedenis pagina
    7. Filteren op werfadres
    8. Uitgebreide rapporten naar Excel
    9. Keuze kolommen
  • Nieuwe techniekerbeheer pagina