Bijlagen (schetsen, foto's) raadplegen van een klant en/of opdracht op de website kan op volgende manier.

A. Vanuit de opdrachtenpagina

B. Vanuit de klantenpagina

A. Vanuit de opdrachtenpagina

1. Open het detail scherm van de gewenste opdracht.
  2. Scroll naar beneden en selecteer het tabblad foto's (zie foto)
  3. U ziet een overzicht van de foto's en kan deze openklikken en op de website zelf al bekijken door op het vergrootglas icoontje te drukken.
  4. Na het openen zult u bijvoorbeeld dit krijgen.
  5. U kan de foto dan rechtstreeks downloaden door rechts bovenaan de foto op het pijltje te drukken.

TIP: indien u vele foto's heeft kan u klikken op "print alle beschikbare informatie"  en deze zullen dan allemaal gedownload worden.

B. Vanuit de klantenpagina

1. Navigeer naar de klant.
  2. Druk op het tandwiel-icoontje rechts bovenaan en selecteer bijlages.
  3. U krijgt een overzicht van alle mogelijke bijlages.
  4. U kan deze opnieuw zowel bekijken op de site (1) als downloaden (2).