We kunnen bijlages (foto’s, pdf enz.) toevoegen aan de klanten.

1. Ga naar het detail van de klantenfiche en klik op het tandwieltje rechts naast de knop 'opslaan'.
  2. Kies daar 'bijlage toevoegen'.
  3. Klik op de knop 'choose file' en kies uw bestand dat u wilt uploaden.
  4. Klik op het gewenste bestand en klik op 'open'.
  5. Dit scherm sluit zich en de naam van het bestand komt naast de knop 'Choose file'. Klik nu op de groene knop.
  6. Het scherm verdwijnt. Na enkele seconden krijgt u links onderaan de bevestiging dat het bestand is toegevoegd.

Waar kan ik dit bestand nu terugvinden?

1. Dan kun u bij het tandwieltje in het klantendetailfiche op “bijlagen” klikken. En dan ziet u dit bestand erbij staan. U kan dit verwijderen door op het vuilbakje te klikken, openen door op het vergrootglas te klikken, pijltje naar beneden om te downloaden.