Indien website op tablet: !! LET OP !! Er wordt gesproken over rechtermuisknop. Maar als u web opent op uw tablet, moet u lang indrukken in plaats van rechtermuisknop.

1. Op de website 'admin.instamobile.be' ga naar opdrachten.
  2. Stel de status van de opdracht in als 'Afgewerkt op mobile'.
    Gebruik meerdere filters indien dit nodig is voor u.
  3. Klik op ‘zoeken’.
  4. Vink nu rechts de juiste opdrachtlijnen aan die u wilt factureren.Graphical user interface, text, application, email

Description automatically generated
  5. Klik nu op een van de lijnen met rechtermuisknop en kies 'Selectie gezamenlijk factureren'.
    Het roze cijfer toont u het aantal lijnen dat u geselecteerd heeft.

Graphical user interface, application, table

Description automatically generated
  6. Dan krijgt u het onderste scherm. Daar kunt u kiezen of het een factuur is of proforma (als je deze module hebt).
    Je kan ook eventueel een andere “facturatie klant” kiezen door in het valvenster 'selecteer klant' te kiezen.
    Graphical user interface, text, application, email

Description automatically generated
  7. Als je op de knop 'Maak aan' klikt, dan wordt de factuur opgemaakt. U kan deze dan nakijken bij facturen in 'administratie'.