Met de externe testversie hebben jullie sneller toegang tot nieuwe versies.

Hieronder een handleiding hoe jullie deze moeten installeren.

Op iOS moet u via de 'Testflight' app de testversie downloaden. Eenmaal deze goed is, kan u wel gewoon op de InstaMobile app klikken.

1. Klik op de app die naar uw mail werd gestuurd. Klik op 'View in App Store'
  2. Klik op 'Installeer'. Wacht even tot de app geïnstalleerd is
  3. Klik op 'Done' om terug naar de link te gaan.
  4. Klik nu op 'Start Testing'.
  5. Nu wordt de bevestiging gevraagd om TestFlight te openen. Klik op 'Open'.
  6. Klik op 'Continue'.
  7. Klik op 'Installeer'.
  8. Er wordt een bevestiging gevraagd aangezien u de huidige versie overschrijft. Nu wordt de laatste versie van InstaMobile geïnstalleerd.
  9. Zodra deze gedownload is, klik op 'Next'.
  10. Klik op 'Start Testing'. Nu ziet u de nieuwe versie.
  11. Als u De juiste versie heeft, ziet u rechts bovenaan 'Support'. Nu kan u aan de slag en kan u uw openstaande attesten afwerken.