A. Inloggen

1. Inloggen op de website

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen. Het document werd u aangeleverd via mail.

Vanop de website admin.tradecom.be kan u inloggen met uw naam en paswoord.

Warning
Ten alle tijde kunt u maar op één enkel apparaat ingelogd zijn op uw account, d.w.z. dat u bijvoorbeeld niet op één computer kan inloggen en tegelijkertijd ook op een tweede. Diegene die het recentst heeft ingelogd kan de website gebruiken, op alle andere apparaten zal de gebruiker automatisch uitgelogd worden.

2. Inloggen op de tablet

Ga naar de Play Store en installeer 'InstaStock' (u ziet een os als logo).

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen. Het document werd u aangeleverd via mail.

B. Instellingen

Instellingen kan u raadplegen aan de linkerkant in de blauwe balk.

Onder de titel 'Administratie' vindt u instellingen voor de stockmodule

Stock verbruik document: Hier kiest u het document die de stock bepaalt na het definitief afwerken van uw document. Standaard is dit een factuur. Als u de module 'Uitgebreide administratie' hebt, kan u hier ook kiezen voor een leverbon.

Volgende pickbon nummer: Bepaal hier het nummer van uw volgende pickbon.

Volgende terugname nummer: Bepaal hier het nummer van uw volgende terugname document.