U kan uw contracten exporteren naar Excel. Hieronder vindt u de werkwijze.

1. Ga naar de overzichtspagina van uw contracten.
  2. Daar ziet u de knop 'Export Excel'. De lijnen die u ziet in uw overzicht, zullen geëxporteerd worden. Gebruik de filters bovenaan om uw gewenste overzicht te krijgen.
  3. Het bestand zal gedownload worden. U kan deze openen in Excel. In het bestand krijgt u onderstaande gegevens te zien.
    Omschrijving: Dit is de omschrijving van het contract.
    Referentie: Dit is de referentie van het contract.
    Straat+Huisnr: Dit is de straat en het huisnummer van het contract. Bij een opdracht contract gaat dit over het werfadres, bij een factuur contract over het factuuradres.
    Postcode+Gemeente: Dit is de postcode en de gemeente van het contract. Bij een opdracht contract gaat dit over het werfadres, bij een factuur contract over het factuuradres.
    Telefoonnr: Dit is het telefoonnummer van uw klant. Bij een opdracht contract gaat dit over het telefoonnummer opgegeven bij het werfadres, bij een factuur contract over het factuuradres.
    GSMnr: Dit is de GSM nummer van uw klant. Bij een opdracht contract gaat dit over het GSM nummer opgegeven bij het werfadres, bij een factuur contract over het factuuradres.
    Email: Dit is het e-mailadres van uw klant. Bij een opdracht contract gaat dit over het e-mailadres opgegeven bij het werfadres, bij een factuur contract over het factuuradres.
    Type opdracht: Dit is het contracttype dat gelinkt is aan het contract.
    Volgende opdrachtdatum: Indien het gaat over een opdracht contract, vindt u hier de volgende datum waarop een opdracht zou moeten uitgevoerd worden.
    Volgende factuurdatum: Indien het gaat over een factuur contract, vindt u hier de volgende datum waarop een factuur zou moeten aangemaakt worden.