Met de contracten module kan u uw klanten op de hoogte brengen als het bijvoorbeeld bijna tijd is voor hun tweejaarlijks onderhoud.

U kan de inhoud/lay-out van uw verwittigingsbriefjes aanpassen in uw instellingen. Onderaan vindt u 'Templates'. Hier kan u 'Verwittiging' aanpassen, zowel voor de mail als voor de pdf. Meer informatie over de templates vindt u hier: Template Module: Handleiding

1. Ga naar 'Contracten'. Gebruik de filters op de juiste contracten op te vragen. Gebruik bijvoorbeeld de datum filter om klanten te verwittigen voor een onderhoud volgende maand.
  2. Maak een selectie van de klanten naar wie u een verwittiging wenst te sturen. Dit kan u doen door het vierkantje aan de linkerkant te selecteren.
  3. Klik dan met uw rechtermuisknop op een geselecteerde lijn en kies voor 'Verstuur verwittigingsbriefjes'.
  4. U krijgt dan onderstaande pop-up.
    U kan kiezen om de verwittigingsbriefjes als mail of als pdf te verzenden. Als u kiest voor mail, zal er zodra u klikt op 'Verstuur', een mail verzonden worden naar het mailadres van het werfadres.
    Als u kiest voor mail, kan u een rode lijn te zien krijgen. Dit wilt zeggen dat er geen mailadres gekend is voor het werfadres van de installatie.
    Als u kiest voor pdf, zullen de pdfs gedownload worden. Deze kan u dan afprinten en opsturen.

U kan alle geselecteerde contracten hetzelfde type verwittingsbriefjes opsturen door bovenaan te klikken op 'Selecteer allemaal als mail' of 'Selecteer allemaal als PDF'. Of u kan in uw oplijstingen in de kolom 'Type' uw keuze per contract maken.
  5. Als dit succesvol gebeurd is, ziet in uw contractenoverzicht aan de rechterkant een icoontje die erop wijst hoeveel verwittigingbriefjes de klant ontvangen heeft.