Huidige versie: 3.7.3

03/05/2022  3.7.3

• Mogelijkheid tot opzoeken van installaties in installaties scherm
  • Stabiliteit van programma verbeterd
  • "Is klant" vinkje op handteken scherm nu ook zichtbaar wanneer betalingsmodule niet actief is
  • Custom config verbeteringen
  • Betaal optie niet meer te kiezen als "is betaald" niet aangevinkt wordt
  • QoL upgrades

08/03/2022  3.7.2

• Custom Config Hotfix

08/03/2022  3.7.1

• Persoonlijke configuratie verbeteringen
  • Slepen in artikelscherm behoud nu wel juiste volgorde
  • Groothandel icoontjes dynamisch herladen
  • Scanmogelijkheid tijdens artikel toevoegen (via externe scanner)
  • Detailscherm kon niet alle info gezien worden indien teveel tekst was, dit is opgelost
  • Algemene QoL

22/02/2022  3.7

• Roteren van schermen
  • Interne memo als pop up is terug in nieuw scherm
  • Opdracht memo

31/01/2022  3.6.2

• Probleem opgelost integratie Briljant

11/02/2022  3.6.1

• Kleine problemen opgelost in artikel toevoeg scherm

07/02/2022  3.6.0

• Verbetering snelheid van opzoeken artikels die online zijn
  • QoL

31/01/2022  3.5.2

• Probleem opgelost in nieuw overzichtsscherm
  • Filter in artikelscherm altijd open
  • Nieuw scherm waar je kan zien welke artikels nodig zijn vanuit overzicht
  • QoL

24/01/2022  3.5

• Verbetering support chat
  • Overzichtsscherm revamped
  • Bij opzoeken van artikel zal het ook verder online zoeken
  • Loginscherm revamped
  • QoL improvements

22/12/2021 3.4.7

• Probleem opgelost waarbij nieuwe artikel lijsten niet meer kon opgehaald worden
  • Probleem opgelost waarbij artikels gestuurd vanuit web als vrije artikels terugkwamen

08/12/2021 3.4.5

• Probleem opgelost waarbij artikels niet meer kon opgezocht worden

17/11/2021 3.4.3

• Probleem opgelost waarbij nieuwe installaties niet meer konden aangemaakt worden

16/11/2021 3.4.2

• Oplossing voor probleem waarbij onze andere apps niet meer geopend werden via InstaMobile bij bepaalde Samsung toestellen die op Android 11+ draaien

16/11/2021 3.4.1

• Security upgrades
  • TargetSDK & MinSDK verhoogd
  • JWT refresh

07/09/2021 – 3.4

• Mogelijkheid om opdrachten aan te maken via het klantenscherm
  • Mogelijkheid om nieuwe machines aan te maken via het klantenscherm
  • QoL updates in CustomConfig scherm

31/08/2021 – 3.3.1

• Probleem opgelost bij opdrachten die al heel lang op tablet en niet kon afgewerkt worden door ongeldige combinaties

31/08/2021 – 3.3

• Mogelijkheid om te chatten met onze support dienst via InstaMobile
  • Probleem opgelost bij persoonlijke config waarbij steden met zelfde postcode de initiele selectie kwijt geraakte bij aanmaak van blanco opdracht

12/08/2021 – 3.2.7

• Probleem opgelost waarbij artikels die snel toegevoegd werden niet in zelfde volgorde werden opgeslaan

10/08/2021 – 3.2.6

• Ongeldige combinatie werd soms foutief getoond op handtekenscherm, dit werd nu opgelost

• Performance upgrade