Er zijn 2 manieren om dit te doen:

A. Export naar UBL: datum

U kan een UBL opmaken aan de hand van de aanmaakdatum van het document.

1. Klik op 'import en export'.
  2. Klik op 'UBL'.
  3. Dan krijgt u volgend scherm te zien. Hier kunt u een periode ingeven waarvan u de facturen naar UBL wenst om te zetten. Voor het moment suggereren we om dit week per week te doen, afhankelijk van het aantal facturen.
  4. Eens je op "Genereer UBL" klikt, zal er een Zip-bestand gedownload worden. Elke boekhouder met een modern boekhoudprogramma zou deze UBL-bestanden moeten kunnen importeren om uw facturen in te laden.

B. Export naar UBL: documentnummer

U kan een UBL ook opmaken aan de hand van het documentnummer.

1. Klik op 'import en export'.
  2. Klik op 'UBL'.
  3. Dan krijgt u volgend scherm te zien. Hier kunt u de nodige documentnummers ingeven waarvan u de facturen/creditnota's naar UBL wenst om te zetten. Wij raden aan om niet meer dan 50 documenten per ubl te exporteren.
  4. Eens u op "Genereer UBL" klikt, zal er een Zip-bestand gedownload worden. Elke boekhouder met een modern boekhoudprogramma zou deze UBL-bestanden moeten kunnen importeren om uw facturen in te laden.

C. Export van facturen in PDF

1. In de administratie pagina vult u best uw filter in zodat u alleen uw facturen kan zien van de gewenste periode. Hierna kan u per 20 de facturen aanvinken en dan op "Bulk" klikken.