Onze website levert een totaaloplossing voor het beheren en vlot verwerken van gegevens over de installaties van klanten, openstaande en/of verwerkte opdrachten voor de techniekers en de offertes / facturen / creditnota’s die daaruit voortvloeien. U krijgt ook een overzicht van uw attesten.

Het pakket is opgedeeld in 2 delen: de website en de tablet. Op de website kunnen allerlei gegevens (installaties van de klanten, attesten, offertes, facturen, creditnota’s) gemakkelijk opgezocht en indien gewenst, aangepast worden. Attesten en werkbonnen kunnen natuurlijk niet aangepast worden. Vanop de website kan u gemakkelijk opdrachten aanmaken en deze doorsturen naar de tablet. Op de tablet kan de technieker zijn/haar opdrachten bekijken (en eventueel zelf aanmaken) en op een gestructureerde manier afhandelen.

B. Inloggen

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen. Het document werd u aangeleverd via mail.

Vanop de website admin.tradecom.be kunt u inloggen met uw naam en paswoord.

Warning

Ten alle tijde kunt u maar op één enkel apparaat ingelogd zijn op uw account, d.w.z. dat u bijvoorbeeld niet op één computer kan inloggen en tegelijkertijd ook op een tweede. Diegene die het recentst heeft ingelogd kan de website gebruiken, op alle andere apparaten zal de gebruiker automatisch uitgelogd worden.

C. Homepagina

De homepagina is de eerste pagina die u ziet. Dit is standaard de Installatie pagina. Naargelang de inhoud van uw softwarepakket kan het aantal navigatiepagina’s bovenaan het scherm wijzigen.

In de algemene handleiding van InstaMobile web worden de meest standaard tabbladen besproken. Meer informatie over tabbladen zoals InstaCool, Configuratie en Stock vindt u in de map van deze modules.