Indien website op tablet: !! LET OP !! Er wordt gesproken over rechtermuisknop. Maar als u web opent op uw tablet, moet u lang indrukken in plaats van rechtermuisknop.

Opstart Begeleiding “Aanmaningen sturen”

1. Ga naar “administratie” en kies als document type 'factuur' en filter eventueel met 'van-tot datum'.
  2. Klik op 'zoeken'. U heeft nu een reeks facturen.
  3. In de status filter kiest u voor 'vervallen'. Nu krijgt u alle vervallen facturen. Deze worden aangeduid in het rood.

1. Aanmaning doorsturen per factuur

Onderaan vindt u ook hoe u de template moet aanpassen
       B. Template aanmaningstekst aanpassen

A. Aanmaning doorsturen per factuur.

1. Gebruik rechtermuisknop op de factuur waarvoor u de aanmaning wenst te sturen en kies 'Mail'.
  2. Een pop-up verschijnt en kies in het valvenster “aanmaning” waar nu standaard staat.Text

Description automatically generated
  3. Na kiezen van “aanmaning” krijgt u reeds een overzicht wat zich in die lay-out bevindt.
    U kan dan nog de tekst aanpassen in de mail zelf en kiezen bovenaan wat u wenst mee te sturen.Graphical user interface, text, application, email

Description automatically generated
  4. Check de e-mail adressen en klik dan onderaan op verstuur.

B. Template aanmaningstekst aanpassen

!! LET OP !! U moet de 'layout' module hebben om dit te kunnen aanpassen

1. Kies instellingen.
  2. Scroll naar onder en kies ‘templates’.
  3. Kies in valvenster “aanmaning”
  4. Daar kan u uw tekst invullen. Voor meer informatie lees de handleiding “layout module”.

https://support.instamobile.be/nl/support/solutions/articles/80000862812-opstart-begeleiding-layouts-module